מאמרים » סדנאות בישול טבעוני עם אורי שביט: מה בתפריט?

חזרה הדפס שלח לחבר הוסף מאמר

מי ששינה את אורח חייו והפך טבעוני יודע שהדרך לא תמיד קלה. יש לא מעט אתגרים, ביניהם גם קשיים. השינוי אמנם מתחיל בדרך כלל בתפריט היומי אך אט אט תפיסת העולם הזו משנה עוד תחומים בחיים. לכן אם יש מישהו קרוב שמשתנה ביחד אתכם זה נפלא; בן או בת זוג, חברה טובה או ידיד, קרובים או בן משפחה יכולים להפוך את התהליך להרבה יותר קליל, כי ככה זה כשיש מישהו איתך. ובכלל, מאז שאני טבעוני אני מחפש את חברתם של אנשים כמוני.

וזה בדיוק מה שמצאתי בסדנאות הבישול הטבעוני של אורי שביט.  גם למדתי המון על בישול טבעוני, גם נחשפתי לחומרי גלם חדשים ומעניינים אבל לא פחות חשוב מכך, הכרתי במהלך הסדנא אנשים כמוניטבעוניים גאים.

יש כל כך הרבה סיבות ללכת לסדנאות הבישול הטבעוני של אורי שביט, כן, גם אם אינכם טבעוניים, וכאשר תסיימו לקרוא את המאמר תבינו מדוע.

 

קצת על אורי שביט, מנחת הסדנה:

 

אורי שביט היא קצת כמוני. גם היא עשתה מעין הסבה מקצועית באמצע החיים שלה. היא בכלל החלה את דרכה כאשת תקשורת ועיתונאית אוכל שכתבה על מסעדות ומאכלים מכל הסוגים (כן, גם על בשרים). אך כאשר היא עברה לאורח חיים טבעוני היא הפכה ממבקרת אוכל של אחרים לשפית שמכינה את האוכל בעצמה. אורי סיימה את לימודי הבישול בבית ספר "בישולים" ובחמש שנים האחרונות היא בעלת האתר הטבעוני הכי מצליח בישראל "טבעוניות נהנות יותר".

שם הבלוג הוא לא סלוגן ריק מתוכן, אורי שביט באמת מאמינה במוטו הזה. לדידה, טבעוניים נהנים יותר מהחיים, ואני מסכים איתה לגמרי. אותו הבלוג של אורי, אגב, גם זכה לתואר "בלוג האוכל הטוב ביותר" במשך שנתיים ברציפות. אם עוד לא נכנסתם אל הבלוג, אז זה הזמן, תמצאו שם לא מעט פנינים...

בנוסף, אורי גם משמשת יועצת קולינרית לעסקים בתחום המזון, מלווה זוגות בבניית תפריטים טבעוניים לחתונות, מרצה ומרצת אורח בנושא אורח חיים טבעוני בישראל ובעולם כולו.

 

שלושת ה-ט'ים בסדנאות הבישול של אורי שביט: טרי, טבעוני, טעים!

 

טרי על שום מה? לא תמצאו מוצרים קפואים בסדנאות בישול של אורי, כי הכול שם טרי. אורי "עושה שוק" לפני כל סדנה וסדנה. שם היא בוחרת את מיטב החומרים ומביאה אותם ישירות למשתתפי הסדנה. ירקות, פירות, עשבי תיבול, חומרי גלם חדשיםהכול טרי, טרי!!!. הכול בריא!

טבעוני על שום מה? אכן אורי שביט טבעונית, אבל קהל היעד של הסדנאות הוא ממש לא רק טבעוני. בסדנאות של אורי אמנם תלמדו על המטבח הטבעוני, אך תמהיל המשתתפים בסדנאות הוא מגוון במיוחד: החל משפים של מסעדות מוכרות בארץ שמחפשים להרחיב את הידע שלהם בנושא טבעונות דרך צעירים וצעירות שרוצים ללמוד לבשל בריא ועד למשפחות. ההבנה שדרך החיים הטבעונית היא גם בריאה יותר הגיעה לתודעה של אנשים רבים בישראל והיא מביאה רבים, גם אם הם אינם טבעונים גמורים, ללמוד עוד על בישול טבעוני.

טעים על שום מה? אורי אף פעם לא נחה על זרי הדפנה, ובסדנאות שלה תמיד לומדים דברים חדשים. היא מצליחה להפתיע בכל פעם עם מתכונים חדשים, חומרי גלם מעניינים (אך זמינים) והיא אפילו ממציאה מאכלים ורעיונות נפלאים בעצמה. יתרה מכך, אורי מקפידה להציג למשתתפים מתכונים קלים ומהירים להכנה, כך שהסדנאות שלה מתאימים לבשלנים בכל הרמות. והתוצאהאוכל בריא, טבעוני וממש ממש טעים.

שווה בדיקה!

מציג מכרזים 1 עד 20 מתוך 31131

תאריך
כותרת
17-10-2018
הנחת אבני מדרך בגינת אבני מדרך קיימת
15-10-2018
סבכות לחצר אנגלית
15-10-2018
בניית משרד
13-10-2018
התקנת סנטף 20 מ
13-10-2018
חידוש שולחנות לבית קפה
11-10-2018
ארונית לתנור בילט אין וכיריים
09-10-2018
פרקט + התקנה
08-10-2018
צביעה ותיקונים למשרד 150 מ"ר
08-10-2018
קירוי עם לטות וסנטף
05-10-2018
מעקה בטיחות מברזל בחדר מדרגות
05-10-2018
צילום 2 יחידות אירוח
05-10-2018
הובלה של אי מתל אביב לקרית גת
04-10-2018
2 מוטות באורך 7 מטר להחליף
02-10-2018
החלפת רצועת איטום מגומי לדלת מקפיא
30-09-2018
כיסוי התקנת מיני מרכזי
29-09-2018
תיקון שיפוע אבן משתלבת
29-09-2018
מעקה בטיחות מברזל בחדר מדרגות
28-09-2018
חלון הזזה 99×140
28-09-2018
ריצוף חדר אבמבטיה
27-09-2018
החלקת בטון

מציג מכרזים 1 עד 20 מתוך 31131