מאמרים » סדנאות בישול טבעוני עם אורי שביט: מה בתפריט?

חזרה הדפס שלח לחבר הוסף מאמר

מי ששינה את אורח חייו והפך טבעוני יודע שהדרך לא תמיד קלה. יש לא מעט אתגרים, ביניהם גם קשיים. השינוי אמנם מתחיל בדרך כלל בתפריט היומי אך אט אט תפיסת העולם הזו משנה עוד תחומים בחיים. לכן אם יש מישהו קרוב שמשתנה ביחד אתכם זה נפלא; בן או בת זוג, חברה טובה או ידיד, קרובים או בן משפחה יכולים להפוך את התהליך להרבה יותר קליל, כי ככה זה כשיש מישהו איתך. ובכלל, מאז שאני טבעוני אני מחפש את חברתם של אנשים כמוני.

וזה בדיוק מה שמצאתי בסדנאות הבישול הטבעוני של אורי שביט.  גם למדתי המון על בישול טבעוני, גם נחשפתי לחומרי גלם חדשים ומעניינים אבל לא פחות חשוב מכך, הכרתי במהלך הסדנא אנשים כמוניטבעוניים גאים.

יש כל כך הרבה סיבות ללכת לסדנאות הבישול הטבעוני של אורי שביט, כן, גם אם אינכם טבעוניים, וכאשר תסיימו לקרוא את המאמר תבינו מדוע.

 

קצת על אורי שביט, מנחת הסדנה:

 

אורי שביט היא קצת כמוני. גם היא עשתה מעין הסבה מקצועית באמצע החיים שלה. היא בכלל החלה את דרכה כאשת תקשורת ועיתונאית אוכל שכתבה על מסעדות ומאכלים מכל הסוגים (כן, גם על בשרים). אך כאשר היא עברה לאורח חיים טבעוני היא הפכה ממבקרת אוכל של אחרים לשפית שמכינה את האוכל בעצמה. אורי סיימה את לימודי הבישול בבית ספר "בישולים" ובחמש שנים האחרונות היא בעלת האתר הטבעוני הכי מצליח בישראל "טבעוניות נהנות יותר".

שם הבלוג הוא לא סלוגן ריק מתוכן, אורי שביט באמת מאמינה במוטו הזה. לדידה, טבעוניים נהנים יותר מהחיים, ואני מסכים איתה לגמרי. אותו הבלוג של אורי, אגב, גם זכה לתואר "בלוג האוכל הטוב ביותר" במשך שנתיים ברציפות. אם עוד לא נכנסתם אל הבלוג, אז זה הזמן, תמצאו שם לא מעט פנינים...

בנוסף, אורי גם משמשת יועצת קולינרית לעסקים בתחום המזון, מלווה זוגות בבניית תפריטים טבעוניים לחתונות, מרצה ומרצת אורח בנושא אורח חיים טבעוני בישראל ובעולם כולו.

 

שלושת ה-ט'ים בסדנאות הבישול של אורי שביט: טרי, טבעוני, טעים!

 

טרי על שום מה? לא תמצאו מוצרים קפואים בסדנאות בישול של אורי, כי הכול שם טרי. אורי "עושה שוק" לפני כל סדנה וסדנה. שם היא בוחרת את מיטב החומרים ומביאה אותם ישירות למשתתפי הסדנה. ירקות, פירות, עשבי תיבול, חומרי גלם חדשיםהכול טרי, טרי!!!. הכול בריא!

טבעוני על שום מה? אכן אורי שביט טבעונית, אבל קהל היעד של הסדנאות הוא ממש לא רק טבעוני. בסדנאות של אורי אמנם תלמדו על המטבח הטבעוני, אך תמהיל המשתתפים בסדנאות הוא מגוון במיוחד: החל משפים של מסעדות מוכרות בארץ שמחפשים להרחיב את הידע שלהם בנושא טבעונות דרך צעירים וצעירות שרוצים ללמוד לבשל בריא ועד למשפחות. ההבנה שדרך החיים הטבעונית היא גם בריאה יותר הגיעה לתודעה של אנשים רבים בישראל והיא מביאה רבים, גם אם הם אינם טבעונים גמורים, ללמוד עוד על בישול טבעוני.

טעים על שום מה? אורי אף פעם לא נחה על זרי הדפנה, ובסדנאות שלה תמיד לומדים דברים חדשים. היא מצליחה להפתיע בכל פעם עם מתכונים חדשים, חומרי גלם מעניינים (אך זמינים) והיא אפילו ממציאה מאכלים ורעיונות נפלאים בעצמה. יתרה מכך, אורי מקפידה להציג למשתתפים מתכונים קלים ומהירים להכנה, כך שהסדנאות שלה מתאימים לבשלנים בכל הרמות. והתוצאהאוכל בריא, טבעוני וממש ממש טעים.

שווה בדיקה!

מציג מכרזים 1 עד 20 מתוך 30952

תאריך
כותרת
22-05-2018
בניית שירותים ציבוריים
22-05-2018
העתקת מיקום מדחס מזגן
22-05-2018
סבכה למרפסת אנגלית
22-05-2018
הוספת ממ"ד למבנה קיים
22-05-2018
שיפוץ בית קיבוץ ישן 76 מ"ר
22-05-2018
סילוק גג אסבסט קיים ובניית גג רעפים חד שיפועי
21-05-2018
קבלן שלד
19-05-2018
בטון מוחלק לשביל כניסה
19-05-2018
פירוק הובלה והרכבה של מטבח ארונות + חיתוך שיש
16-05-2018
מעלית חדשה 10 נוסעים
16-05-2018
פירוק בויידם
16-05-2018
בדיקת מעלית חצי שנתית
16-05-2018
שלד 150 מ"ר מפלס אחד
15-05-2018
בנית 170 מטר בכפר תבור
15-05-2018
הריסה ופינוי פסולת בניין
13-05-2018
הרכבת ארון
13-05-2018
הוצאת מזגן חלון ואטימה בבלוקים
10-05-2018
בניית דו - משפחתי בכפר סבא
09-05-2018
עקירת 15 עצים
09-05-2018
2 פרגולות אלומיניום 14 מ"ר + 18 מ"ר

מציג מכרזים 1 עד 20 מתוך 30952