מאמרים » סדנאות בישול טבעוני עם אורי שביט: מה בתפריט?

חזרה הדפס שלח לחבר הוסף מאמר

מי ששינה את אורח חייו והפך טבעוני יודע שהדרך לא תמיד קלה. יש לא מעט אתגרים, ביניהם גם קשיים. השינוי אמנם מתחיל בדרך כלל בתפריט היומי אך אט אט תפיסת העולם הזו משנה עוד תחומים בחיים. לכן אם יש מישהו קרוב שמשתנה ביחד אתכם זה נפלא; בן או בת זוג, חברה טובה או ידיד, קרובים או בן משפחה יכולים להפוך את התהליך להרבה יותר קליל, כי ככה זה כשיש מישהו איתך. ובכלל, מאז שאני טבעוני אני מחפש את חברתם של אנשים כמוני.

וזה בדיוק מה שמצאתי בסדנאות הבישול הטבעוני של אורי שביט.  גם למדתי המון על בישול טבעוני, גם נחשפתי לחומרי גלם חדשים ומעניינים אבל לא פחות חשוב מכך, הכרתי במהלך הסדנא אנשים כמוניטבעוניים גאים.

יש כל כך הרבה סיבות ללכת לסדנאות הבישול הטבעוני של אורי שביט, כן, גם אם אינכם טבעוניים, וכאשר תסיימו לקרוא את המאמר תבינו מדוע.

 

קצת על אורי שביט, מנחת הסדנה:

 

אורי שביט היא קצת כמוני. גם היא עשתה מעין הסבה מקצועית באמצע החיים שלה. היא בכלל החלה את דרכה כאשת תקשורת ועיתונאית אוכל שכתבה על מסעדות ומאכלים מכל הסוגים (כן, גם על בשרים). אך כאשר היא עברה לאורח חיים טבעוני היא הפכה ממבקרת אוכל של אחרים לשפית שמכינה את האוכל בעצמה. אורי סיימה את לימודי הבישול בבית ספר "בישולים" ובחמש שנים האחרונות היא בעלת האתר הטבעוני הכי מצליח בישראל "טבעוניות נהנות יותר".

שם הבלוג הוא לא סלוגן ריק מתוכן, אורי שביט באמת מאמינה במוטו הזה. לדידה, טבעוניים נהנים יותר מהחיים, ואני מסכים איתה לגמרי. אותו הבלוג של אורי, אגב, גם זכה לתואר "בלוג האוכל הטוב ביותר" במשך שנתיים ברציפות. אם עוד לא נכנסתם אל הבלוג, אז זה הזמן, תמצאו שם לא מעט פנינים...

בנוסף, אורי גם משמשת יועצת קולינרית לעסקים בתחום המזון, מלווה זוגות בבניית תפריטים טבעוניים לחתונות, מרצה ומרצת אורח בנושא אורח חיים טבעוני בישראל ובעולם כולו.

 

שלושת ה-ט'ים בסדנאות הבישול של אורי שביט: טרי, טבעוני, טעים!

 

טרי על שום מה? לא תמצאו מוצרים קפואים בסדנאות בישול של אורי, כי הכול שם טרי. אורי "עושה שוק" לפני כל סדנה וסדנה. שם היא בוחרת את מיטב החומרים ומביאה אותם ישירות למשתתפי הסדנה. ירקות, פירות, עשבי תיבול, חומרי גלם חדשיםהכול טרי, טרי!!!. הכול בריא!

טבעוני על שום מה? אכן אורי שביט טבעונית, אבל קהל היעד של הסדנאות הוא ממש לא רק טבעוני. בסדנאות של אורי אמנם תלמדו על המטבח הטבעוני, אך תמהיל המשתתפים בסדנאות הוא מגוון במיוחד: החל משפים של מסעדות מוכרות בארץ שמחפשים להרחיב את הידע שלהם בנושא טבעונות דרך צעירים וצעירות שרוצים ללמוד לבשל בריא ועד למשפחות. ההבנה שדרך החיים הטבעונית היא גם בריאה יותר הגיעה לתודעה של אנשים רבים בישראל והיא מביאה רבים, גם אם הם אינם טבעונים גמורים, ללמוד עוד על בישול טבעוני.

טעים על שום מה? אורי אף פעם לא נחה על זרי הדפנה, ובסדנאות שלה תמיד לומדים דברים חדשים. היא מצליחה להפתיע בכל פעם עם מתכונים חדשים, חומרי גלם מעניינים (אך זמינים) והיא אפילו ממציאה מאכלים ורעיונות נפלאים בעצמה. יתרה מכך, אורי מקפידה להציג למשתתפים מתכונים קלים ומהירים להכנה, כך שהסדנאות שלה מתאימים לבשלנים בכל הרמות. והתוצאהאוכל בריא, טבעוני וממש ממש טעים.

שווה בדיקה!

מציג מכרזים 1 עד 20 מתוך 30815

תאריך
כותרת
19-02-2018
ארונות זכוכית
19-02-2018
התקנה חיצונית של עמודים ממתכת לתליית רשתות הצללה
19-02-2018
שיפוץ חדרי אמבטיה
19-02-2018
התקנת מעלית במתנס יוספטל
19-02-2018
פרקטים ומדרגות פרקטים
18-02-2018
יציקת בטון בסככה
17-02-2018
אינסטלציה לשיפוץ בית
14-02-2018
יציקת בטון 12 מ״ר
14-02-2018
סלילת אספלט לחנייה
12-02-2018
טיפול בקיר עם עובש
11-02-2018
גדר מעץ לדירת גן
10-02-2018
מכולה 10 קוב + שרוול קומה 3
08-02-2018
אספלט כביש
08-02-2018
בניית חומת מבלוקים והשלמת גדר רשת כולל עמודים
08-02-2018
פירוק גגון אסבסט בגג 30מ"ר
07-02-2018
ארון תלוי
06-02-2018
הצעה לסורגים לדירה
06-02-2018
שיפוץ חדר אמבטיה קומפלט
06-02-2018
סגירת מרפסת והגדלת סלון בטבריה
03-02-2018
קרית טבעו צביעת דירה

מציג מכרזים 1 עד 20 מתוך 30815